Här kan Du läsa lite om vad som händer på dagis....

Högmora

2012-10-12

Idag var det ju alldeles jätteskönt väder. -1 när jag öppnade dagis och så några plusgrader under dagen. Sol och vindstilla. Härligt!

Vi hade många hundar lediga idag. Men för de som var på dagis blev det långpromenader. Min och Malins första grupp fick traska den långa svängen i Högmora. En runda på 6,5 km i bitvis ganska jobbig terräng och vi var ute i 1,5 h. Sen ut i rastgården för de som ville. Sen tog Tessi ut sitt gäng på en härlig skogspromenad medan jag tog ut Bäzta på en sväng. Hon var lugn och fin, men skulle hålla span på några byggkillar som satte upp byggplatstängsel brevid dagiset. Bäzta skulle hem redan 11.30 så hon fick ta en tidig sväng och utan kompis idag då Emma var ledig och Rex skulle gå i en annan hundgrupp.

Sen tog jag med mig de små ut på en promenad i Storkällan. De blev en liten off-road promenad så de fick kämpa på rätt bra med backar upp och ner, men de skötte det fint!

Sen blev det lunch och på eftermiddagen blev det flera promenader för samtliga. Vädret höll i sig, smhi hade lovat regn på eftermiddagen, men tji fick de. Några hundar åkte hem redan kl 15 så det har varit en lugn dag med långa härliga promenader och så en tårta till 15 fikan då Malin fyller år på lördag. Grattis till Malin!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden