Här kan Du läsa lite om vad som händer på dagis....

Härliga skogspromenader

2012-08-20

Jasper är här sin andra dag.....vi gick en härlig skogspromenad tillsammans med Freja och Nicki. Det gick väldigt smidigt och alla 3 skötte sig fint! Passerade 2 st vattenpölar och han tyckte det var väldigt skoj, badglad? Vi får testa i veckan. 

Övriga promenader gick också fint, de flesta hundar är tillbaka nu efter semestrarna. Vi väntar in några nya hundar till som kommer att börja. Bella kommer imorgon tex och så har vi den som är sist in på inskolningen som kommer i november. Det är "Nova" ( om namnet nu blir valt) som ska växa på sig lite först. Novas matte har haft hund hos oss tidigare, Cindy som tyvärr fick somna in för en tid sedan. 

Idag har gängen hållit sig rätt lugna, om man bortser fran Jack och Lucas lekrejs som de har varje förmiddag. Roligt att se dem! Aston har bjudit på simshow i baljan som finns i rastgården också. :-)  

 

Malin som räddar en groda ur vattenskålen har full uppmärksamhet från hundarna. Om Sigge fått chansen hade han nog ätit upp den av bara farten, då han var helt övertygad om att det låg hundmat i skålen och inte en groda. Urk! 

 

Så lite blandade bilder från idag:

Chili

Chili

 

Kitty

Kitty

Ikaroz

Ikaroz

Jasper

Jasper

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden