Här kan Du läsa lite om vad som händer på dagis....

Härliga dagar...

2012-12-12

Det snöar och snöar....om Ni bara visste hur mycket snö det finns i skogen och hur många träd som har vält av tyngden. Vi har värsta hinderbanorna på våra skogsturer. Uppskattas av några och några ställer sig och väntar och ger oss blicken... -jaha,nu kan Du lyfta över mig! Det är samma blick som vi får när vi har gått i för djup snö och snöbollarna sitter som stora klasar på ben och mage och de små benen börjar bli trötta på att pulsa. Då får man blicken som säger att vi kan bära dem en stund. Å ja vi bär bitvis, men bara de små, de stora får gott pulsa på precis som vi.

Men snart hoppas vi på att alla våra stigar är upptrampade och vi slipper pulsa allt för mycket.

Som Ni kanske har läst på tavlan i dagiset så skramlar vi ihop saker till Hundstallets hundar. Genom att klippa klor så får vi in pengar som vi i vår tur skänker till ANP. Detta har vi också gjort. I november satt vi in ytterligare 800:-. Vi är nu uppe i runt 5000:- som vi satt in totalt  till ANP. Har tyvärr inte exakta summan då jag skriver blogginlägget hemifrån och alla uppgifter är kvar på dagis.

 Inför denna jul har vi beslutat att ge lite av pengarna vi fått in till Hundstallet. Så utöver dessa 800:- så skänker vi 1200:- till hundstallets hundar. Vi har köpt in saker som vi gemensamt kommer att åka förbi med, förhoppningsvis innan jul. Det känns otroligt roligt att kunna få göra detta och vi hoppas så klart på att Ni vill fortsätta få Era hundar kloklippta och på det sättet skänka pengar till djur som behöver hjälp. Vi tar tacksamt emot gåvor som Ni kan lägga i burken på disken märkt ANP så att vi även i fortsättningen kan hjälpa tex gallbjörnarna i Asien som lever under fruktansvärda förhållanden. Hur de lever kan Ni läsa om genom att klicka på länken . Vi tar även tacksamt emot leksaker, koppel, halsband, täcken osv som vi kan ta med oss till Hundstallet.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)