Maggies Farm Hunddagis för 21:e året i rad...

HUNDDAGISET I ÄLTA AB

Lovisedalsvägen 166, Älta (10min bilresa från Globen, 5 min från Tyresö)

                     

Bästa kompisarna Wilma och Bella leker

Maggies Farm Hunddagis

Dagiset ligger i en lantlig, lugn miljö i Älta, nära Tyresö. Vi har skogen in på knuten så våra hundar får härliga skogspromenader. Vi har 10 st rastgårdar i varierande storlek för lek och bus. Inomhus vistas hundarna i boxar (21st) med soffor/biabäddar. Löptikar/konvalecenter har separat del i byggnaden

 

Vi prioriterar mycket motion och som resultat får vi ett lugnt och tyst dagis.

             

 

Vi tar tyvärr inte emot praktikanter. Undantag är om våra egna hundägares ungdom behöver en praodag eller praktik.  

  


Personal finns på plats mellan 07-18. Vill man dock lämna sin hund innan 07.00 eller hämta efter 18.00 så går det bra. Ingen extra kostnad för detta. Vi tar få hundar på promenaderna. Vi är godkända av Miljö- och hälsa och är medlemmar i Sveriges Hunddagisförening. Vi har ljud- och tv bevakningkameror i dagiset och även över några av rastgårdarna. Det finns alltid personal kvar på dagis, när övriga är ute på promenad.

Hos oss är Du självklart välkommen att hämta/lämna Din hund när det passar Dig. Vi har inga speciella tider för in- eller utlämning. Våra hundar är trygga i sitt dagis så det uppstår ingen stress av att någon kommer och hämtar sin hund tex mitt på dagen. Då det alltid finns personal kvar på dagis behöver Ni heller inte ringa innan. Däremot finns risken att Er hund är på promenad om Ni kommer under promenadtid. Då kan det vara bra att meddela oss detta om Ni vill slippa vänta.

Pris: 3200:-/heltid. Har ej deltidsplatser. Ni är välkomna med en intresseanmälan.

                  

 

Maila Din intresseanmälan här:

hunddagiset@maggiesfarm.se

Skriv ras, kön, ålder och annat Ni anser vara av vikt för oss. Skriv också Ert önskemål om tid att få börja inskolningen. Hundar tas inte in efter kösystem, utan vi tar in en hund vi tror oss vara lämplig i den hundgrupp som har ledig plats. Vi tar numer inte emot hanhundar som inte är kemiskt kastrerade/kastrerade. 

 

Badglad!

Hundarna får 2 promenader/dag. Vi använder oss inte av halti, gå-fint-sele eller helstryp/dressyrlänk. Vi använder oss av egna halsband som är breda och med halvstryp inställda efter varje individ. Alt hundens egna sele om detta önskas.

Vi har rastgårdar, så alla hundar får komma ut för lek. Under vår/sommarhalvåret är de som vill och kan, ute från det att de kommer på morgonen tills det är dags att gå hem. Under höst/vinterhalvåret får de komma ut för bus, och när de lekt klart får de komma in så de inte ligger och blir kalla.

Vårt mål är att varje individ ska synas och må bra. Att hunden med glädje ska komma till oss varje morgon. Det är ett bra tecken på att Din hund trivs, --ch det gör våra hundar!  

     

Dagisrutiner:

07.00-9.30: Hundarna kommer till dagis. Städning. Utsläpp i rastgårdar, aktivitetsspel.

08.30-12 Promenader. Lek i rastgårdarna för de som har gått sin promenad eller väntar på att få gå sin.

12-13 Lunch

13-15 Eftermiddagspromenader och rastgårdsvistelse.

15-18 Städning, pyssel med hundar, aktivitetsspel och kloklippning. Hundarna är ute vid bra väder.

 

Vi erbjuder kloklippning och bad för våra dagishundar. Pris för bad är 200:-/liten hund 250:- stor hund. Kloklippning 60:-/gång alt 250:- för 8 ggr. Pengarna vi får in för kloklippningen går direkt till ANP

Har ni funderingar gällande Er egen hund eller hundar i allmänhet så finns vi tillhands. Det är bara att fråga, självklart svarar vi och hjälper till om Ni kört fast i hundens träning eller vardag.

                 

Personalen:

Annelie Sundström - Diplomerad Hundinstruktör och hundproblemsutredare via HUNDutbildningsgruppen. Diplomerad Brandvarningsinstruktör för hund via A.Hallgren/Dogma. Har gått på många kurser/föreläsningar genom åren.Har varit med sedan dagisstarten -00. Har 1 schäfertik.

Har Ni frågor till oss så maila: 

 hunddagiset@maggiesfarm.se  eller ring på 073-076 61 07 

 

Malin Granqvist - Inte utbildad, men väldigt duktig med hundar och lär sig mer och mer för var dag precis som vi. Älskad av våra hundar och har så varit sedan hon började -09. Har en Eng. Staffordshire bullterrier född 2011

 

Sanna Sjöblom - vår senaste förstärkning i personalen. Mycket god hand med hundarna och började hos oss nov -14. Har blandrasen Pippi

 

Vikarier: Max, Mia, Andreas och Jonna

 

 

 

 

 

 

Ägare av dagis: Margareta Sundberg